Onze diensten

1 SPACE DESIGN is een van de weinige bedrijven die zowel de ontwerp- als bouwwerkzaamheden kunnen uitvoeren voor uw professionele vastgoedprojecten. Ons team combineert de creativiteit van onze architecten met de nauwgezetheid van onze ingenieurs in speciale technieken. 1 SPACE DESIGN wordt ook geïnspireerd door nieuwe trends en meer in het bijzonder de ‘nieuwe manier van werken’ (new way of working, NWOW).

BEKIJK ONZE LAATSTE REALISATIES

Onze expertisegebieden:

• Analyse van de behoeften van uw bedrijf
• Advies en strategie
• Technische audit
• Ontwerp en planning
• Interieurontwerp en op maat gemaakt meubilair
• Ontwikkeling, transformatie en renovatie
• Projectbeheer als geheel

HOE WERKEN WE?

Dit zijn de fasen van uw project:

1. DE TEST-FIT

Onze experts evalueren samen met u de beste verdeling van uw ruimtes op basis van de diensten en mensen die uw toekomstige gebouwen zullen bezetten en bepalen zo uw behoeften voor de planning van de ruimte.

Zodra de test-fit gevalideerd is, gaan we over naar de fase van de planning van de ruimte: de 2D- en 3D-plannen helpen u om de lay-out van het ruimtes, het interieurontwerp, het meubilair, enz. beter te visualiseren.

2. PLANNING VAN DE RUIMTE

3. DE RENDERING

U kunt nu de sfeer van uw toekomstige werkplek opsnuiven met simulaties op ongelooflijk realistische foto’s.

We bieden u een uiterst gedetailleerd budget met alle kosten die aan de verschillende fasen van het project verbonden zijn.

4. HET BUDGET

5. DE PLANNING

U ontvangt een volledige planning van alle taken op de werf.

Wij zorgen voor het algemene beheer van de werf door onze teams en de verschillende belanghebbenden te leiden tot aan de definitieve oplevering.

6. BEHEER VAN DE WERF

7. OPLEVERING

Met een eerste zogenaamde voorlopige oplevering kunt u commentaar geven op het verrichte werk. Hierna volgt een periode van opmerkingen. Dan komt de laatste oplevering die de voltooiing van de werken betekent.

We kunnen u ook de volgende diensten aanbieden:

Change Management

Wij begeleiden u in het beheer van de implicaties van uw verhuizing. Wat is de beste route voor uw werknemers ? Wat is het aanbod van het openbaar vervoer ? Onze specialisten geven aan uw teams concrete antwoorden op al deze vragen.

Zoeken naar onroerend goed

Onze specialisten adviseren u bij het vinden van de optimale plek om uw activiteiten te organiseren. We kunnen u ook helpen bij de onderhandelingen over een lease of huur.

Hulp bij de verhuis

Op uw verzoek begeleiden wij voor u het gespecialiseerd bedrijf dat de verhuis van uw meubels regelt.

 

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Neem contact met ons op om een afspraak op ons kantoor te maken of om een bezoek van een van onze specialisten aan te vragen.