Wie zijn wij?

1 SPACE DESIGN is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en renoveren van professionele ruimtes. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het inrichten van kantoorruimtes, winkels, industriële gebouwen, hotels, scholen, rusthuizen, enz.

Wij nemen uw volledige project voor onze rekening (Design & Build), vanaf de studies en de eerste plannen tot de uitvoering van de werken, het interieurontwerp en de afwerking. U spreekt daarom één gesprekspartner aan, die uw verwachtingen kent en het project van begin tot eind volgt om een nieuwe werkruimte te garanderen die aan uw eisen voldoet.

Ons geschiedenis

1983

Onze eerste activiteiten in de bouwsector dateren uit 1983 met de oprichting van Batimelec. Het bedrijf was aanvankelijk actief op het gebied van algemene elektriciteit, maar veranderde geleidelijk aan in een bedrijf van algemene werken.

1991

In 1991 hebben we het bedrijf ACI opgericht, volledig gewijd aan de renovatie en inrichting van kantoorruimtes.

2013

1 SPACE DESIGN zag het daglicht in 2013 en houdt toezicht op al onze activiteiten die te maken hebben met het ontwerpen en renoveren van professionele ruimtes. Het merk 1 SPACE DESIGN versterkt de dubbele positie van het bedrijf : we ondersteunen niet alleen de uitvoering van het project, maar we werken ook samen met onze eigen architecten die de studies uitvoeren, de plannen ontwerpen en u een werkruimte garanderen die aan uw verwachtingen voldoet.

2014

In 2014 hebben we GMTF overgenomen om aan de behoeften van onze klanten op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning te voldoen. We kunnen een volledige reeks diensten aanbieden, vanaf de eerste plannen tot aan de afwerking.

Ontdek de bedrijven in onze groep

Waarom werken met 1 SPACE DESIGN ?

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Neem contact met ons op om een afspraak op ons kantoor te maken of om een bezoek van een van onze specialisten aan te vragen.