DESIGN

1Space Design begeleidt u bij het ontwerpen van uw nieuwe werkplek. Onze architecten bedenken samen met u ruimtes die op uw behoeften zijn afgestemd. Ontwerp, inrichting, renovatie of transformatie, wij zorgen voor het hele project, van de eerste schetsen tot de uitvoering van het project.

Door te werken met 1Space Design, vertrouwt u uw project toe aan specialisten die meer dan 30 30 jaar ervaring hebben in het ontwerpen en renoveren van kantoren. U kunt zich daarom concentreren op het essentiële : de ontwikkeling van uw bedrijf.

BUILD

Wij zorgen niet alleen voor het ontwerpen van uw werkplekken. We voeren ook alle inrichtings-, renovatie- of ombouwwerkzaamheden uit. Wij werken in consortium met onze zusterbedrijven die gespecialiseerd zijn in afwerking, elektriciteit, HVAC en sanitair.

Onze ingenieurs in speciale technieken zijn ook betrokken bij de ontwerpfase : dit biedt u de garantie dat uw project van begin tot einde door dezelfde gesprekpartners wordt uitgevoerd en geleverd volgens planning en budget.

Ontdek onze diensten

VERTEL ONS OVER UW PROJECT

Neem contact met ons op om een afspraak op ons kantoor te maken of om een bezoek van een van onze specialisten aan te vragen.